Calendar Spring

Dacă îți plac obiectele decorative deosebite, care dau un aer unic încăperii, atunci acest Calendar Spring este pentru tine!

Calendarul este prevăzut cu sloturi care îți permit setarea datei, lunii și zilei din săptămână.

Indiferent dacă este folosit acasă sau la birou, acest calendar va deveni cu siguranță un element de bază în organizarea și înfrumusețarea zilnică a vieții tale.

Este ideal pentru a fi oferit cadou.

79,00 lei

Quantity
Wishlist

Dacă îți plac obiectele decorative deosebite, care dau un aer unic încăperii, atunci acest Calendar Spring este pentru tine! Realizat din lemn de placaj și cu un design primăvăratic, acest calendar îți aduce zilnic bucuria naturii la tine în casă. Completat cu sloturi care afișează data, luna și ziua curentă, acest calendar îți oferă posibilitatea de a actualiza zilnic data într-un mod interactiv și plăcut.

Astfel, calendarul Spring este nu doar o unealtă practică pentru urmărirea datei, ci și o piesă decorativă și simpatică, potrivită pentru orice vârstă. Amplasat pe birou sau pe un raft, calendarul Spring adaugă un plus de eleganță și funcționalitate oricărui spațiu. Datorită designului său și a stilului atractiv de urmărire a timpului, acest calendar este potrivit și pentru a fi oferit cadou.

Fiecare zi este un prilej de a aduce un strop de primăvară în viața ta cu ajutorul Calendarului Spring, o bijuterie decorativă ce îmbină rafinamentul și utilitatea într-un mod unic. Realizat cu migală din lemn de placaj, acest calendar emană o atmosferă călduroasă și plină de natură, aducând în fiecare colț al casei tale aroma proaspătă a primăverii.

Cu sloturi ingenioase care expun cu eleganță data, luna și ziua curentă, acest calendar nu este doar un instrument pentru urmărirea timpului, ci și o operă de artă ce îmbină funcționalitatea cu estetica. Actualizarea zilnică a datei devine o plăcere interactivă, iar fiecare detaliu al acestui calendar te îndeamnă să te bucuri de fiecare moment.

Plasat cu mândrie pe birou sau pe un raft, Calendarul Spring devine punctul focal al oricărui spațiu, aducând un aer proaspăt și primăvăratic în fiecare zi. Indiferent de vârstă sau gusturi, acest calendar atrage atenția și aduce un zâmbet pe fețele celor care îl folosesc. Este alegerea ideală pentru a oferi un cadou memorabil și plin de semnificație, încântându-i pe cei dragi cu frumusețea și funcționalitatea sa.

Fie că este utilizat acasă sau la birou, Calendarul Spring devine un companion de nădejde în organizarea și înfrumusețarea vieții tale de zi cu zi, amintindu-ți mereu de frumusețea și prospețimea fiecărui moment.

Diametru

9,4 cm

Dimensiune

10 cm înălțime

Material

Placaj din lemn de plop

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Calendar Spring”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *