Cuier Home Sweet Home

Adu un strop de bucurie în locuința ta, cu acest Cuier Home Sweet Home. Simplu, dar practic și drăguț, acesta va fi îndrăgit de întraga familie.

Designul constă într-o casă cu patru membri ai familiei: mama, tata, băiețelul și fetița, cei patru membri fiind brelocuri care, odată ajunși acasă, se introduc în spațiul special destinat din căsuța-cuier. Astfel, cuierul Home Sweet Home este precum un puzzle, fiecare membru al familiei având locul său special desemnat, pentru a păstra cheile în ordine.

Conceput precum un puzzle, cuierul Home Sweet Home le asigură membrilor familiei câte un loc special în căsuță, unde să își așeze cheile atunci când ajung acasă.

Datorită designului său simpatic, acest cuier este perfect și pentru a fi oferit cadou, fie cu ocazia unei aniversări, ori cu ocazia mutării într-o casă nouă.

37,00 lei

Quantity
Wishlist

Transformă-ți locuința într-un cămin plin de căldură și armonie cu ajutorul Cuierului Home Sweet Home, un element decorativ și practic ce adaugă un strop de bucurie în fiecare zi. Inspirat din inima unei familii unite, acest cuier nu este doar un obiect de organizare, ci și o piesă de artă ce încântă privirea și sufletul.

Fiecare detaliu al acestui cuier a fost gândit cu atenție și dragoste pentru a aduce un zâmbet pe fețele celor dragi. Designul său ingenios prezintă o casă adorabilă, cu patru membri ai familiei: mama, tata, băiețelul și fetița. Aceștia nu sunt doar simple brelocuri, ci devin părți esențiale ale unui puzzle familial perfect, integrându-se armonios în căsuța-cuier.

Prin simpla lor prezență, fiecare membru al familiei aduce cu sine un loc special desemnat, menit să adăpostească cheile și alte obiecte mici de care ai nevoie zilnic. Astfel, fiecare întoarcere acasă devine o experiență plină de căldură și ordine, iar păstrarea lucrurilor importante devine o plăcere.

Cuierul Home Sweet Home nu este doar un element de decor, ci și o modalitate subtilă de a sublinia importanța unității și a dragostei într-o familie. Este cadoul perfect pentru a celebra momente speciale precum aniversări sau mutarea într-o casă nouă, aducând un plus de farmec și utilitate în viața celor dragi.

 

Dimensiune

16 x 17 cm

Material

Placaj din lemn de plop

Grosime

8 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cuier Home Sweet Home”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *