Sale!Sale!

Hello Easter – decorațiune pentru ușă

Înveselește-ți casa cu ocazia sărbătorilor pascale, cu această decorațiune pentru atârnat pe ușă. Hello Easter este ideală pentru locuința ta sau pentru a oferi un cadou special celor dragi, cu ocazia Paștelui.

Decorațiunea Hello Easter poate fi personalizată cu textul pe care îl dorești – de exemplu, în loc de Hello Easter, poți opta pentru Happy Easter, Paște fericit sau Hristos a înviat!

*Pentru a personaliza textul, te rugăm să menționezi într-un mesaj la comandă textul pe care îl dorești.

25,00 lei

Quantity
Wishlist

Înveselește-ți casa cu ocazia sărbătorilor pascale, cu această decorațiune pentru atârnat pe ușă. Hello Easter este ideală pentru locuința ta sau pentru a oferi un cadou special celor dragi, cu ocazia Paștelui.

Transformă atmosfera casei tale într-o oază de bucurie și căldură cu această minunată decorațiune pentru atârnat pe ușă, Hello Easter. Realizată cu grijă și atenție, această decorațiune aduce un strop de farmec și veselie în fiecare colț al locuinței tale, în timp ce sărbătorești minunata sărbătoare a Paștelui.

Hello Easter nu este doar o decorațiune obișnuită; este o expresie a spiritului pasional și a entuziasmului ce însoțește venirea primăverii și a sărbătorilor pascale. Cu posibilitatea de a fi personalizată cu textul dorit – de la clasicele „Happy Easter” sau „Paște Fericit” până la cele religioase, „Hristos a înviat” – această decorațiune devine o piesă unică și specială, potrivită pentru fiecare gust și fiecare familie.

Iepurașul simpatic ce îți întâmpină oaspeții va aduce un zâmbet pe fețele tuturor celor care îl întâlnesc, fiind un simbol al bucuriei și speranței asociate cu sărbătoarea Paștelui. Plasată pe ușa de la intrare sau pe peretele din hol, Hello Easter devine un semn al primirii și al ospitalității, îndemnându-i pe toți cei care intră în casă să se simtă bine-veniți și iubiți.

Așadar, înveselește-ți casa și viața cu această minunată decorațiune Hello Easter, care va fi cu siguranță o amintire prețioasă și plină de bucurie pentru tine și pentru cei dragi.

Simpaticul iepuraș va aduce un zâmbet tuturor celor care îl întâlnesc!

Dimensiune

14,5 x 14,5 cm

Material

Placaj din lemn de plop

Grosime

8 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Hello Easter – decorațiune pentru ușă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *