Sale!Sale!

Iepuraș de Paște cu flori – set 5 bucăți

Acest set cu Iepuraș de Paște cu flori este cadoul ideal pentru cei mici, care îl pot colora după propriile lor preferințe.

Setul conține 5 bucăți identice.

Iepurașul NU conține vopsele!

20,00 lei

Quantity
Wishlist

Transformă sărbătorile pascale într-o aventură creativă pentru cei mici cu acest Set de Iepurași de Paște cu flori, o provocare artistică care le stimulează imaginația și le oferă libertatea de a-și exprima talentul și creativitatea. Fiecare iepuraș din acest set este o pânză perfectă în alb, pregătită să prindă viață sub pensulele micilor artiști. Oferă-le celor mici un cadou neprețuit, care să le dea ocazia de a-și exersa talentele artistice. Acest set cu Iepuraș de Paște cu flori este cadoul ideal pentru cei mici, care îl pot colora după propriile lor preferințe.

Fabricat din placaj din lemn de plop, iepurașul de Paște este gata să fie transformat într-o capodoperă de Paște. Cu o suprafață perfect netedă, acesta poate fi vopsit cu acrilice, sau chiar decorat cu markere și carioci, oferind o gamă largă de opțiuni creative. De la modele florale delicate până la explozii de culoare, doar imaginația este limita!

Fiecare set conține 5 bucăți identice, astfel încât fiecare copil să aibă ocazia să-și exploreze creativitatea și să își creeze propriul iepuraș de Paște cu flori. Este o activitate distractivă și educativă, care nu doar îi ține ocupați, dar îi și încurajează pe cei mici să își dezvolte abilitățile artistice și să-și exprime personalitatea într-un mod unic și captivant.

Așadar, oferă-le celor mici o experiență neprețuită și plină de bucurie, cu acest set de iepurași de Paște, care le va insufla dragostea pentru artă și creativitate în timpul sărbătorilor pascale. Este un cadou minunat, care va rămâne ca o amintire prețioasă și plină de culoare în inimile lor pentru mult timp de acum încolo.

Dimensiune

7 x 5 cm

Grosime

4 mm

Material

Placaj din lemn de plop

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Iepuraș de Paște cu flori – set 5 bucăți”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *