MagiCat – tablou cu stand

MagiCat este un tablou cu stand, cu dimensiunile de 25×25 cm, ideal pentru a fi oferit cadou. Poate fi amplasat pe masă, birou sau un raft, pentru a da un plus de stil și magie încăperii.

49,00 lei

Quantity
Wishlist

Cauți un cadou deosebit pentru o persoană apropiată? Dacă iubește pisicile, acest tablou MagiCat este exact ce ai nevoie!

MagiCat este un tablou simplu, dintr-un singur strat de placaj, cu suport. Poate fi așezat pe masă, birou sau pe raftul bibliotecii, pentru a aduce un stil aparte încăperii. Vopsit manual, acest tablou are un aspect unic și deosebit.

Designul abstract îi conferă tabloului MagiCat un stil aparte, transformându-l într-un obiect decorativ care atrage atenția.

MagiCat nu este doar un tablou obișnuit; este o operă de artă ce transmite farmecul și misterul lumii feline într-un mod cu totul special. Realizat cu pricepere și atenție dintr-un singur strat de placaj, acest tablou este mult mai mult decât o simplă piesă decorativă. Este o poveste pictată manual, ce poartă cu ea energia și grăția pisicilor într-un mod unic și captivant.

Cu suportul său integrat, MagiCat poate fi plasat cu ușurință pe masă, birou sau pe raftul bibliotecii, aducând un strop de eleganță și mister în fiecare colț al încăperii. Fiecare detaliu al acestui tablou este vopsit cu migală, oferindu-i un aspect unic și deosebit care îl diferențiază de orice altă piesă decorativă.

Designul abstract al tabloului MagiCat îi conferă o aură aparte, transformându-l într-o piesă centrală care atrage privirile și stârnește conversații. Este un dar cu adevărat special, ce demonstrează atenția și aprecierea față de pasiunea și gusturile destinatarului său. Acest tablou MagiCat va rămâne ca o amintire prețioasă și fermecătoare în casa ta sau a celor dragi pentru mult timp de acum încolo.

Dimensiune

25 x 25 cm

Material

Placaj din lemn de plop

Grosime

4 mm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MagiCat – tablou cu stand”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *