Set 2 tablouri Samurai (varianta 1)

Setul conține două tablouri cu Samurai.

Fiecare tablou Samurai este prevăzut cu două suporturi lipite pe spate, pentru a putea fi agățat în cuie, pe perete. În partea de jos, pe spate, este prevăzut cu două suporturi mici, astfel încât să stea uniform pe perete.

89,00 lei

Quantity
Wishlist

Descoperă o experiență deosebită în arta și simbolismul samurailor cu acest set impresionant de două tablouri Samurai, care îmbină magistral tehnica vitraliilor cu măiestria gravurii. Fiecare tablou, în sine o capodoperă a rafinamentului artistic, reprezintă figura nobilă a unui samurai, gravată cu detalii fine și simbolism subtil.

Cu toate acestea, adevărata magie se dezvăluie atunci când cele două tablouri sunt plasate față în față. Samuraii, într-un miracol de perspectivă și design inteligent, par să privească unul către celălalt, creând o scenă de întâlnire și reflecție între doi eroi. Această iluzie optică aduce o dimensiune nouă și fascinantă în interpretarea lor, subliniind legătura profundă dintre ei și relevând simbolismul înălțător al camaraderiei și respectului reciproc.

Fiecare tablou este realizat cu grijă și pasiune, cu o atenție meticuloasă la detalii și o profunzime înțeleasă doar de cei care apreciază arta adevărată. Plasate în orice încăpere, aceste tablouri devin punctul focal al atenției, atrăgând admirația și reflectând lumina în fiecare colț, aducând un strop de mister și nobilime în orice spațiu.

Indiferent dacă sunt expuse în living, birou sau într-un colț dedicat artei, acest set de două tablouri Samurai aduce o notă de eleganță și profunzime în decorul tău. Permite-le să-ți aducă inspirație și contemplare, să-ți îmbogățească locuința cu povestea lor încântătoare și să te transporte în lumea fermecată a samurailor, unde onoarea și curajul sunt eterne.

Material

Placaj din lemn de plop

Dimensiune

25×19 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 2 tablouri Samurai (varianta 1)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *