Set 2 tablouri Samurai (varianta 2)

Setul conține două tablouri cu Samurai.

Fiecare tablou Samurai este prevăzut cu două suporturi lipite pe spate, pentru a putea fi agățat în cuie, pe perete. În partea de jos, pe spate, este prevăzut cu două suporturi mici, astfel încât să stea uniform pe perete.

89,00 lei

Quantity
Wishlist

Admiră forța și grandoarea samurailor cu acest set de două tablouri Samurai, care dezvăluie o perspectivă fascinantă asupra aceluiași erou legendar. Realizate cu măiestrie și atenție la detalii, fiecare tablou gravat reprezintă același samurai, dar într-o manieră unică și captivantă.

Când cele două tablouri sunt plasate față în față, un miracol al reflecției se desfășoară, creând iluzia unui singur samurai văzut dintr-o perspectivă diferită. În oglindă, samuraii par să se completeze unul pe celălalt, creând imaginea unui războinic cu o prezență impresionantă și o hotărâre de neînvins.

Acest set de două tablouri nu este doar o simplă piesă de decor; este o poveste vizuală care îmbină tradiția și modernitatea, creând o experiență captivantă pentru privitor. Plasate în orice încăpere, aceste tablouri Samurai devin nu doar o sursă de inspirație și admirație, ci și un simbol al echilibrului și armoniei în lupta dintre bine și rău.

Indiferent dacă ești un iubitor al culturii japoneze sau un pasionat al artei fine, acest set de două tablouri va aduce o notă de mister și forță în decorul tău. Permite-le să-ți încânte ochii și să-ți aducă emoții intense, transportându-te în lumea fermecată a samurailor, unde curajul și onoarea sunt eternizate în fiecare linie și contur.

Acest set de două tablouri nu numai că ilustrează forța și hotărârea samurailor, dar și invită privitorul să mediteze asupra ideii de dualitate și echilibru în viață. Prin intermediul lor, se conturează conceptul de yin și yang, în care opozițiile se completează reciproc și armonia este atinsă prin unitatea lor. Astfel, fiecare tablou devine o fereastră către înțelegerea mai profundă a naturii umane și a luptei constante între aspectele contradictorii ale ființei noastre. Odată expuse în spațiul tău, aceste tablouri nu vor fi doar piese de decor, ci și surse de reflecție și contemplare, aducând o nouă dimensiune înțelegerii și aprecierii artei și filozofiei samurailor.

Material

Placaj din lemn de plop

Dimensiune

25×19 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 2 tablouri Samurai (varianta 2)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *