Sale!Sale!

Set 3 Iepurași de Paște

Un cadou deosebit pentru sărbătorile pascale, acest Set 3 Iepurași de Paște conține 3 iepurași diferiți, realizați din 3 straturi de placaj, prin tăiere laser.

Fie că îi așezi pe masa festivă ca element decorativ sau îi amplasezi în diverse colțuri ale casei pentru a crea o atmosferă plină de veselie, acești iepurași vor încânta cu siguranță atât copiii, cât și adulții. Pot fi agățați cu o sfoară ori chiar adăugați la chei, ca breloc. De asemenea, sunt o alegere minunată pentru a fi oferiți drept cadou celor dragi, aducând un zâmbet pe fețele lor în timpul sărbătorilor pascale.

27,00 lei

Quantity
Wishlist

Un cadou deosebit pentru sărbătorile pascale, acest Set 3 Iepurași de Paște conține trei iepurași diferiți, realizați din 3 straturi de placaj, prin tăiere laser. Cu interiorul decorat cu flori, acești iepurași de Paște aduc un strop de bucurie și frumusețe în locuință. Ideal pentru a fi oferit cadou celor mici și nu numai, setul îi va face fericiți pe cei care îl vor primi.

Cu un design delicat și detaliat, acest set de iepurași de Paște este o alegere perfectă pentru a completa decorul de sărbătoare. Realizați cu migală din 3 straturi de placaj și conturați cu precizie prin tehnica tăierii laser, acești iepurași adorabili sunt o expresie autentică a spiritului sărbătorilor de primăvară.

Înăuntrul fiecărui iepuraș se ascunde o grădină de flori delicate, ce emană prospețime și vitalitate, aducând un strop de primăvară în fiecare colț al locuinței tale. Cu un design delicat și detaliat, acești iepurași devin o alegere perfectă pentru a completa decorul de sărbătoare și pentru a înnobila atmosfera cu o notă de eleganță și veselie.

Versatili și plini de farmec, acești iepurași pot fi amplasați pe masa festivă ca element decorativ de impact sau pot fi răsfirați în diverse colțuri ale casei pentru a crea o atmosferă plină de căldură și sărbătorire. Poți chiar să îi agăți cu o sfoară sau să îi transformi în brelocuri pentru chei, adăugându-le astfel o notă personală și utilă în viața de zi cu zi.

Indiferent de modul în care sunt folosiți, acești iepurași vor încânta cu siguranță atât copiii, cât și adulții, aducând un zâmbet pe fețele tuturor în timpul sărbătorilor pascale. Este un cadou minunat pentru cei dragi, ce va fi apreciat și prețuit în fiecare an ca o amintire plină de magie și afecțiune.

Dimensiune

aprox. 6 cm fiecare

Grosime

1,2 cm

Material

Placaj din lemn de plop

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 3 Iepurași de Paște”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *