Set 4 tablouri Samurai

Amplasate individual, două câte două sau toate patru împreună, aceste tablouri Samurai creează un peisaj captivant și dinamic, oferind o experiență vizuală profundă și fascinantă.

Fiecare tablou Samurai este prevăzut cu două suporturi lipite pe spate, pentru a putea fi agățat în cuie, pe perete. În partea de jos, pe spate, este prevăzut cu două suporturi mici, astfel încât să stea uniform pe perete.

167,00 lei

Quantity
Wishlist

Descoperă o experiență captivantă în lumea samurailor cu acest set de patru tablouri Samurai, care îmbină magistral tehnica vitraliilor cu măiestria gravurii pentru a crea o poveste vizuală plină de simbolism și profunzime.

Primele două tablouri prezintă același samurai, fiecare într-o manieră distinctă. Primul tablou îl ilustrează pe erou îndreptat spre stânga, emanând o forță și o determinare incontestabile. Cel de-al doilea tablou îl prezintă pe același samurai îndreptat spre dreapta, într-o scenă plină de mister și intensitate. Atunci când cele două tablouri sunt plasate față în față, samuraii par să se privească reciproc, creând o iluzie fascinantă a unei scene de întâlnire și reflecție. Această interacțiune subtilă evidențiază legătura profundă dintre cei doi eroi și subliniază simbolismul camaraderiei și respectului reciproc.

Celelalte două tablouri completează povestea, invitându-te să meditezi asupra ideii de dualitate și echilibru în viață. Prin intermediul lor, se conturează conceptul de yin și yang, unde opozițiile se completează reciproc pentru a atinge armonia. Aceste tablouri devin astfel nu doar piese de decor, ci și surse de reflecție și contemplare, aducând o nouă dimensiune înțelegerii și aprecierii artei și filozofiei samurailor.

Indiferent dacă ești un pasionat al culturii japoneze sau pur și simplu îți dorești să îți îmbogățești spațiul cu o notă de mister și forță, acest set de patru tablouri Samurai va aduce o atmosferă captivantă și profundă în casa sau biroul tău. Permite-le să-ți încânte ochii și să-ți inspire mintea, călăuzindu-te în lumea fascinantă a samurailor, unde curajul și onoarea strălucesc în fiecare linie și contur.

Amplasate individual, două câte două sau toate patru împreună, aceste tablouri Samurai creează un peisaj captivant și dinamic, oferind o experiență vizuală profundă și fascinantă.

Material

Placaj din lemn de plop

Dimensiune

25×19 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 4 tablouri Samurai”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *