Sale!Sale!

Set 5 ouă de Paște cu flori

Acest set de ouă de Paște cu flori poate fi așezat pe masa festivă, între ouăle vopsite și cele de ciocolată, ori pot fi oferite cadou celor mici, care se vor bucura de un dar ce va dăinui în timp.

20,00 lei

Quantity
Wishlist

Înfrumusețează-ți decorul de Paște cu acest set elegant de 5 ouă decorative, având un design floral elaborat. Realizate prin tăiere laser, aceste ouă de Paște cu flori sunt o alegere rafinată pentru a completa atmosfera sărbătorilor pascale. Fiecare ou este o mică bijuterie artistică, încrustată cu modele florale delicate și sofisticate.

Acest set de ouă de Paște cu flori poate fi așezat pe masa festivă, între ouăle vopsite și cele de ciocolată, ori pot fi oferite cadou celor mici, care se vor bucura de un dar ce va dăinui în timp.

Transformă-ți decorul de Paște într-un adevărat festin vizual cu acest set de 5 ouă decorative, completate cu un design floral elaborat și fermecător. Realizate cu grijă și precizie prin tehnica tăierii laser, aceste ouă de Paște cu flori aduc o notă de eleganță și rafinament în orice încăpere, completând perfect atmosfera sărbătorilor pascale.

Fiecare ou este o mică bijuterie artistică, îmbogățită cu modele florale delicate și sofisticate, care încântă privirea și încântă simțurile. Fie că sunt așezate pe masa festivă, în centrul atenției între ouăle vopsite și cele de ciocolată, sau oferite cadou celor mici, aceste ouă de Paște devin un simbol al frumuseții și al tradiției pascale, ce va dăinui în timp și va aduce bucurie în fiecare an.

Prin adăugarea acestui set elegant de ouă decorative în decorul tău de Paște, nu doar îți îmbogățești casa cu o notă de rafinament și sofisticare, dar și creezi amintiri prețioase și durabile alături de cei dragi. Este cadoul perfect pentru a celebra sărbătorile pascale într-un mod autentic și plin de stil.

Dimensiune

7 x 5 cm

Grosime

4 mm

Material

Placaj din lemn de plop

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 5 ouă de Paște cu flori”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *