Set suport pahar Mandala (8 bucăți + cutiuță)

Dacă ești în căutarea unui cadou special pentru o persoană dragă, acest set suport pahar Mandala este o alegere excelentă. Datorită designului său, setul suport pahar Mandala adaugă o notă de rafinament încăperii, transformând fiecare moment într-unul memorabil, relaxant și încărcat de echilibru.

Setul cuprinde 8 suporturi de pahar și o cutiuță de depozitare pentru acestea. Dintre cele 8 suporturi, 7 sunt realizate în diverse designuri de tip mandala, iar 1 este simplu, acesta putând fi personalizat prin gravură, cu textul dorit.

57,00 lei

Notează în căsuță textul care dorești să fie gravat pe suportul simplu
Încarcă imaginea care dorești să fie gravată pe suportul simplu
Product total
Options total
Grand total
Quantity
Wishlist

Cu o eleganță subtilă și un farmec încântător, acest set suport pahar Mandala nu doar completează decorul încăperii, ci îi adaugă și o notă de spiritualitate și echilibru, transformând fiecare moment într-o experiență memorabilă și relaxantă.

Setul de suporturi pahare conține 7 suporturi pahar tip mandala, fiecare dintre ele având un design diferit, și 1 suport simplu, care poate fi gravat cu textul preferat. Setul vine însoțit de o cutiuță de depozitare pentru suporturile de pahare, pentru a le păstra organizate și în siguranță atunci când nu sunt folosite. Fiecare bucată din acest set este meticulos confecționată folosind tehnica precisă a tăierii laser pentru a obține detalii fine și o finisare impecabilă.

Cu un total de 7 suporturi pahar tip mandala, fiecare încrustat cu un design distinct și captivant, și un suport simplu ce poate fi personalizat cu textul preferat al destinatarului, acest set emană o aură de unicitate și atenție la detalii. În plus, cutia de depozitare inclusă asigură că suporturile paharului sunt păstrate organizate și în siguranță, chiar și atunci când nu sunt folosite, adăugând un plus de practicitate și grijă în gestionarea acestor piese deosebite.

Fiecare element din acest set este creat cu meticulozitate, folosind tehnica avansată a tăierii laser pentru a oferi detalii fine și o finisare impecabilă. Astfel, fiecare suport pahar devine o mică operă de artă, în care se regăsesc atenția la detalii și pasiunea pentru frumos.

Cu setul de suporturi pahar Mandala, nu doar că oferi un cadou, ci transmiți și un mesaj de iubire, echilibru și armonie. Este alegerea ideală pentru a celebra momente speciale sau pentru a oferi o doză de rafinament și eleganță în viața celui drag.

Diametru

10 cm

Grosime

4 mm

Dimensiune

11 cm (L) x 6 cm (l) x 5,8 cm (h)

Material

Placaj din lemn de plop

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set suport pahar Mandala (8 bucăți + cutiuță)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *