Suport ochelari Arici

Acest suport ochelari Arici este dispus să îți înfrumusețeze ziua, aducându-ți un zâmbet de fiecare dată când îl folosești sau îl vezi. Este ideal atât pentru copii, cât și pentru adulți.

27,00 lei

Quantity
Wishlist

Ce zici de un suport pentru ochelari extrem de simpatic, pe care să îl poți avea la îndemână pe birou sau noptieră? Acest suport ochelari Arici este dispus să îți înfrumusețeze ziua, aducându-ți un zâmbet de fiecare dată când îl folosești sau îl vezi.

Descoperă suportul pentru ochelari Arici, un companion adorabil și funcțional ce aduce un strop de bucurie și căldură în fiecare zi. Indiferent dacă ești acasă sau la serviciu, acest suport este alegerea perfectă pentru a-ți organiza ochelarii într-un mod practic și distractiv, aducând un zâmbet pe fețele tuturor celor care îl întâlnesc.

Cu un design adorabil și funcționalitate desăvârșită, suportul pentru ochelari Arici este alegerea perfectă pentru a-ți organiza ochelarii într-un mod practic și distractiv. Acest suport nu doar că își îndeplinește scopul principal de a-ți ține ochelarii în siguranță, dar adaugă și un strop de veselie și căldură în decorul biroului sau al noptierei tale. Este ideal pentru a fi folosit atât de către copii, cât și de către adulți.

Ariciul, cu ochii săi zâmbitori și cu aspectul său prietenos, îți va întâmpina ochelarii cu brațele deschise, păstrându-i în siguranță și prevenind zgârieturile sau deteriorările. Fie că ești acasă sau la serviciu, acest suport adorabil te va însoți în fiecare zi, aducându-ți un zâmbet și bucurie în momentele tale de rutină. Cu un design adorabil, suportul pentru ochelari Arici îți întâmpină ochelarii cu brațele deschise, păstrându-i în siguranță și prevenind zgârieturile sau deteriorările. Ariciul cu ochi zâmbitori și aspect prietenos devine un punct de atracție pe birou, masă de machiaj sau noptieră, adăugând o notă de veselie și căldură în decorul tău.

Cu dimensiunile sale compacte, acest suport este mereu la îndemână atunci când ai nevoie să-ți depozitezi ochelarii, oferindu-ți o organizare practică și plină de stil. Este ideal pentru toate vârstele, fiind potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți, și aducând un plus de veselie în fiecare moment al zilei.

Pe lângă funcționalitatea sa practică, suportul pentru ochelari Arici este și un cadou minunat pentru prieteni și familie. Prin aducerea unui strop de fericire în viața lor de zi cu zi, acest suport devine o declarație de afecțiune și apreciere, completând perfect atmosfera căminului lor.

 

Dimensiune

14,5 x 4,5 x 8 cm

Material

Placaj din lemn de plop

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport ochelari Arici”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *