Suport ochelari Bufniță

Dacă ești în căutarea unui suport pentru ochelari practic și simpatic, acest suport ochelari Bufniță este alegerea perfectă pentru tine! Poate fi utilizat atât de către copii, cât și de către adulți, având un design fermecător și funcționalitate desăvârșită, dar simplă.

27,00 lei

Quantity
Wishlist

Dacă ești în căutarea unui suport pentru ochelari practic și simpatic, acest suport ochelari Bufniță este alegerea perfectă pentru tine! Poate fi utilizat atât de către copii, cât și de către adulți, având un design fermecător și funcționalitate desăvârșită, dar simplă. Cu designul său prietenos, această bufniță adorabilă nu doar că îți va păstra ochelarii în siguranță, dar va aduce și un strop de farmec și personalitate în decorul casei tale.

Acest suport ochelari bufniță este perfect pentru a păstra ochelarii tăi în siguranță și pentru a preveni zgârieturile sau deteriorările. De asemenea, dimensiunile sale compacte fac ca acest suport să se potrivească ușor pe orice suprafață, fiind mereu la îndemână atunci când ai nevoie să îți depozitezi ochelarii. În plus față de funcționalitatea sa practică, suportul ochelari Bufniță este și un cadou minunat pentru prieteni și familie, aducând un zâmbet pe fețele lor și bucurie în fiecare zi.

Descoperă suportul ochelari Bufniță, o piesă adorabilă și funcțională ce aduce un strop de farmec și personalitate în casa ta. Indiferent dacă ești copil sau adult, acest suport este alegerea perfectă pentru cei ce caută un mod simpatic și practic de a-și păstra ochelarii în siguranță.

Cu un design fermecător inspirat înțeleptele bufnițe, acest suport nu doar protejează ochelarii de zgârieturi sau deteriorări, dar și îi transformă într-o mică operă de artă. Poziționată cu mândrie pe orice suprafață, bufnița adorabilă devine un punct de atracție, aducând un plus de farmec și culoare în decorul casei tale.

Dimensiunile compacte ale suportului îl fac ușor de amplasat în orice colț al casei tale, fiind mereu la îndemână atunci când ai nevoie să-ți depozitezi ochelarii. Astfel, nu doar că îți păstrează accesoriile esențiale în siguranță, dar și îți adaugă o notă de stil și originalitate în fiecare zi.

Alături de funcționalitatea sa practică, suportul ochelari Bufniță este și un cadou minunat pentru prieteni și familie. Prin aducerea unui zâmbet pe fețele lor și prin aducerea bucuriei în fiecare zi, acest suport devine un gest de afecțiune și apreciere, completând perfect atmosfera căminului lor.

Dimensiune

14,5 x 4,5 x 8 cm

Material

Placaj din lemn de plop

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport ochelari Bufniță”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *