Suport pahar I’m fine – set 6 bucăți

Cu o doză sănătoasă de umor și un mesaj cu adevărat memorabil, suportul de pahar „I’m fine but the rest of you need therapy” este alegerea perfectă pentru a-ți exprima stilul și personalitatea în timp ce te bucuri de băuturile tale preferate.

Suportul se vinde la set de 6 bucăți.

47,00 lei

Quantity
Wishlist

Cu o doză sănătoasă de umor și un mesaj cu adevărat memorabil, suportul de pahar „I’m fine but the rest of you need therapy” este alegerea perfectă pentru a-ți exprima stilul și personalitatea în timp ce te bucuri de băuturile tale preferate. Cu un design simplu și elegant, acest suport de pahar se evidențiază prin mesajul său amuzant.

Mesajul „I’m fine but the rest of you need therapy” este perfect pentru cei care apreciază un pic de autoironie și umor subtil în viața lor de zi cu zi.

Alături de funcționalitatea sa practică, suportul de pahar „I’m fine but the rest of you need therapy” este și un cadou perfect pentru prieteni sau familie, oferindu-le ocazia de a se bucura de un pic de umor și distracție în fiecare zi. Adaugă o notă de amuzament și stil în viața ta și a celor dragi cu acest suport de pahar memorabil!

Cu un șarm irezistibil și un mesaj ce stârnește zâmbete, suportul de pahar „I’m fine but the rest of you need therapy” aduce o notă plină de umor și originalitate în fiecare moment de relaxare. Creat pentru cei ce apreciază un strop de autoironie și un umor subtil, acest suport de pahar nu doar completează experiența de savurare a băuturilor preferate, ci și oferă o declarație de stil și personalitate.

Cu un design simplu, dar elegant, suportul de pahar devine instantaneu punctul focal al oricărei mese sau eveniment social. Mesajul memorabil inscripționat cu atenție pe suprafața acestuia aduce un zâmbet pe fețele celor care îl întâlnesc, transformând orice întâlnire într-o ocazie de amuzament și relaxare.

Acest suport de pahar nu este doar o piesă practică, ci și un cadou perfect pentru prieteni sau familie, oferindu-le ocazia de a-și exprima umorul și de a aduce un strop de veselie în rutina zilnică. Astfel, acest suport devine instantaneu o amintire prețioasă și plină de bucurie.

Indiferent dacă este folosit acasă sau într-un cadru social, suportul de pahar „I’m fine but the rest of you need therapy” adaugă o notă de amuzament și stil în viața ta și a celor dragi. Este alegerea perfectă pentru a sparge gheața și a crea momente memorabile alături de cei dragi.

Diametru

10 cm

Grosime

4 mm

Material

Placaj din lemn de plop

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Suport pahar I’m fine – set 6 bucăți”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *