Tablou nuntă Fantasia

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru nuntă sau pe care să îl oferi unui cuplu proaspăt căsătorit, acest tablou nuntă Fantasia este alegerea potrivită!

Tabloul de nuntă Fantasia este realizat din 4 straturi de placaj, vopsite manual cu vopsele acrilice și finisate cu spray lac, pentru strălucire.

Tabloul vine însoțit de un suport, pentru a putea fi amplasat pe orice suprafață plană.

Culorile și paleta de culori pot diferi!

199,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Quantity
Wishlist

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru nuntă sau pe care să îl oferi unui cuplu proaspăt căsătorit, acest tablou nuntă Fantasia este alegerea potrivită!

Realizat din 4 straturi decorate cu un model fantezist, înfățișând un cuplu la cununie, vopsit manual cu vopsele acrilice, acest tablou este un cadou deosebit, de care se va bucura oricine.

Designul rafinat atrage atenția și creează o atmosferă de eleganță în orice încăpere. Imaginea cuplului la cununie este captivantă și emotivă, reușind să surprindă perfect spiritul și bucuria momentului. Fiecare detaliu este realizat cu atenție și pasiune, iar vopselele acrilice, finisate cu lac, adaugă profunzime și strălucire tabloului.

Datorită modelului și culorilor, acest tablou devine un punct focal în orice spațiu, îmbogățind decorul și aducând o notă distinctivă de eleganță și romantism.

Cu o expresie artistică ce atinge corzile inimii și aduce un strop de magie în fiecare spațiu, tabloul nuntă Fantasia este nu doar o simplă piesă decorativă, ci o călătorie în lumea fanteziei și a iubirii eternizate în artă. Acest tablou rafinat și emoționant este alegerea perfectă pentru a celebra un moment deosebit precum o nuntă sau aniversarea unei căsătorii.

Creat cu migală și pasiune, tabloul este alcătuit din 4 straturi ce îmbrățișează un model fantezist, prezentând un cuplu îndrăgostit în momentul solemn al cununiei. Fiecare detaliu este pictat manual cu vopsele acrilice de înaltă calitate și finisat cu un strat de lac ce conferă profunzime și strălucire tabloului, aducându-l la viață și evidențiind fiecare nuanță și fiecare emoție.

Designul captivant al tabloului Fantasia atrage privirile și creează o atmosferă de eleganță și rafinament în orice încăpere. Fie că este amplasat în living, în dormitor sau într-un alt loc special, acest tablou devine instantaneu un punct focal al decorului, îmbogățind spațiul și aducând o notă distinctivă de romantism și frumusețe.

Indiferent de ocazie, fie că este oferit ca dar de nuntă sau ca surpriză pentru a celebra o aniversare de căsătorie, tabloul Fantasia va rămâne cu siguranță o amintire prețioasă și emoționantă pentru cei dragi. Este un gest sincer de apreciere și iubire, ce va fi savurat și prețuit de-a lungul timpului, ca un simbol al dragostei și al călătoriei împreună.

Dimensiune

25 x 25 cm

Material

Placaj din lemn de plop

Grosime

1,6 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou nuntă Fantasia”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *