Tablou nuntă Sunset

Cu un design fermecător, care te duce cu gândul la o nuntă romantică sub soarele la apus, tabloul de nuntă Sunset creează magie în orice locuință, oferindu-le proaspeților căsătoriți un cadou memorabil.

Ideal pentru a fi oferit cadou unui cuplu proaspăt căsătorit.

Tabloul vine însoțit de un suport tip stand pentru șevalet, care completează atmosfera romantică a acestui tablou.

Culorile și paleta de culori pot diferi!

89,00 lei

Disponibil pentru precomandă

Notează în căsuță textul care dorești să fie gravat pe spatele tabloului (De exemplu. o urare împreună cu numele mirilor și data cununiei: „Casă de piatră, Ana și Raul! 04.05.2024”)
Product total
Options total
Grand total
Quantity
Wishlist

Acest tablou nuntă Sunset este cadoul perfect pentru un cuplu proaspăt căsătorit. Cu un design fermecător, care te duce cu gândul la o nuntă romantică sub soarele la apus, tabloul creează magie în orice locuință, oferindu-le proaspeților căsătoriți un cadou memorabil.

Tabloul de nuntă Sunset este realizat din 4 straturi, cu un model suprapus care iese în evidență de la prima vedere. Vopsit manual cu vopsele acrilice și finisat cu lac, tabloul de nuntă Sunset aduce un strop de culoare și strălucire oriunde este amplasat.

Cu o simfonie de culori și romantism, tabloul de nuntă Sunset nu este doar o simplă piesă de artă, ci o poveste vizuală ce îmbină frumusețea naturii cu tandrețea unei uniuni noi. Inspirat din romantismul unei nunți sub cerul înflăcărat de soare la apus, acest tablou devine instantaneu o fereastră către momentele magice și pline de dragoste.

Realizat cu pricepere și pasiune, tabloul este compus din 4 straturi, fiecare detaliu fiind meticulos suprapus pentru a crea un efect captivant de adâncime și textură. Fiecare pensulă de vopsea acrilică aplicată manual își găsește locul într-un dans al culorilor, iar finisajul cu lac adaugă un luciu subtil și o protecție durabilă, menită să păstreze frumusețea tabloului pentru ani întregi.

Pentru a completa experiența vizuală, tabloul de nuntă Sunset vine însoțit de un suport tip stand pentru șevalet, care nu doar susține și evidențiază tabloul, ci completează atmosfera romantică și intimă pe care acesta o emite. Astfel, fie că este amplasat în camera de zi, în dormitor sau în alt colț preferat al locuinței, acest tablou aduce cu sine un val de emoție și bucurie.

Fiecare detaliu al acestui tablou este gândit pentru a aduce un zâmbet pe fețele proaspeților căsătoriți și pentru a le oferi un cadou memorabil, plin de semnificație și dragoste. Este alegerea perfectă pentru a împărtăși bucuria și frumusețea unei căsătorii noi și pentru a aduce un strop de magie în casa celor dragi.

Dimensiune

14 x 14 cm

Grosime

1,6 cm

Material

Placaj din lemn de plop

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou nuntă Sunset”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *