Tablou Samurai 1

Indiferent dacă ești un pasionat al culturii japoneze sau un admirator al artei fine, acest tablou Samurai gravat este o adiție impresionantă la colecția ta, oferindu-ți posibilitatea de a crea un spațiu plin de personalitate și stil.

Tabloul Samurai este prevăzut cu două suporturi lipite pe spate, pentru a putea fi agățat în cuie, pe perete. În partea de jos, pe spate, este prevăzut cu două suporturi mici, astfel încât să stea uniform pe perete.

49,00 lei

Quantity
Wishlist

Pătrunde într-o lume a măiestriei și nobilimii cu acest tablou Samurai excepțional, inspirat de eleganța și simbolismul vitraliilor ce aduc în prim-plan eroii legendarilor samurai. Realizat prin tehnica gravurii cu precizie și pasiune, acest tablou oferă o reinterpretare modernă a tradiționalelor vitralii, transpunând în artă frumusețea și puterea samurailor într-un mod captivant.

Cu fiecare detaliu gravat cu grijă, acest tablou aduce la viață figura impunătoare a unui samurai, înconjurat de elemente simbolice ce evocă spiritul lor de luptă și devotamentul față de codul lor de onoare. Detaliile care completează acest tablou creează un tablou fascinant, aducând în prim-plan contrastul dintre forța interioară a samurailor și fragilitatea lumii în care trăiesc. Explorând grandoarea și nobilimea culturii samurailor, acest tablou gravat este o operă de artă ce te îmbie să pătrunzi în lumea lor fascinantă. Realizat cu măiestrie și pasiune, fiecare detaliu al acestui tablou reflectă spiritul eroic al samurailor și farmecul lor atemporal.

Indiferent dacă ești un pasionat al culturii japoneze sau un admirator al artei fine, acest tablou Samurai gravat este o adiție impresionantă la colecția ta. Plasat pe peretele tău, acest tablou va fi nu doar o sursă de inspirație și admirație, ci și o declarație de stil și rafinament. Permite-i să-ți încânte ochii și sufletul, aducând o notă de eleganță și autenticitate în spațiul tău personal.

Material

Placaj din lemn de plop

Dimensiune

25×19 cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tablou Samurai 1”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *